Vendégkönyv

Nagy örömmel fogadjuk, ha ír a vendégkönyvünkbe.
Észrevételeit, kéréseit, gondolatait elküldheti a
benyus@benyustestverek.hu
címre is.

4 thoughts on “Vendégkönyv”

 1. Kedves Benyus Család!
  December 3-án volt alkalmam először hallgatni Önöket. Óriási élmény volt! Nem csak a zene, hanem az az érték is, amit ez a család ott megjelenített.
  Nagyon szép volt látni, hogy a jócskán kamasz fiatalok is milyen lelkesedéssel énekeltek. Látszódott rajtuk, hogy élvezik az éneklést, büszkék arra, hogy a Benyus család tagjai. És a felcseperedők minikórusa könnyeket csalt az ember szemébe. Őszintén gratulálok, és kívánom, hogy minél többször örvendeztessék meg saját magunkat, és persze minket, a közönséget is a gyönyörű zenéléssel.

 2. Drága Annuska, és Sándor!
  Már bekecsi idókben is csodáltam családotokat, napokban leltem rá ere a honlapra! Csodálatos lett , kibovult a család, felnóttek az akkor meg kicsi fiuk! Boldogan látom hogy a gyerekek családot alapitottak, olyan nagy családot, ahol ragyog mindenki, szeretetet sugároz mindenki! Hálát adok Istennek hogy Bekecsen megismerhettelek Titeket! Nagyon szivesen megtekintenék egy koncertet, mondjuk majd jovore, amikor ingyenes lesz az utazás, mert felettem is elment az ido ám, és ismét el jon majd a nyár. Kivanok ezen csodás, ragyogó népes családnak nagyon jó egészséget, Annuskanak és Sándornak hoszú boldog éveket, hogy soká orulhessetek meg draga gyetmekeiteknek, párjaiknak és unokáitoknak ! Imádságos szeretettel: Szegediné Marika Bekecsrol.

 3. Kedves Benyus Család,

  Szombaton részt vettünk a pátyi karácsonyi koncerten és hatalmas öröm volt látni, hallani ezt az egyedülálló produkciót. Szüleik csodálatos munkát végeztek, hogy tíz gyereket felneveltek és nem csak a zene szeretetét adták át, hanem azt is megmutatták, milyen jó, ha egy egész család együtt hoz létre valami szépet. Igazi karácsonyi program volt, igazán élveztük és irigyeltük Önöket J.

  Boldog ünnepeket, nagyon szép karácsonyt kívánok Önöknek!

  Üdvözlettel,

  Horváth Adrienne

 4. A koncert nagyon jó volt. Idén karácsonykor a legkarácsonyibb élményünk. 🙂 Köszönjük!
  Cili

Comments are closed.